INFO & KONTAKT

Big is beautiful!

Strong is sustainable!

Vi har handplockat de vackraste plattorna i granitkeramik från några av världens främsta tillverkare

Fokus på stora format.
Mönster av senaste snitt.
Kvalitet av högsta klass.


Många storlekar

Alla serier finns i storlekarna 60×60 cm och 60×120 cm. Det finns alltid en mosaik eller mindre storlek för att bygga fall mot brunnar. De flesta serier finns i fler storlekar, t ex ända upp till gigantiska 120×120 cm. Alla plattor är rätskurna vilket gör att man kan installera med minimala fogar.


Granitkeramik i storformat lyfter alla rum

Det stora formatet är imponerande i sig själv men visar också större mönster på varje platta vilket ger vackrare design. Med digital teknik kan man också göra variationer från platta till platta så att ögat inte uppfattar repetitioner i mönstret. Upplevelsen av slumpmässighet ger istället en känsla av naturlighet och äkthet.

Alla plattor i Maggiore är rätskurna vilket innebär att storlekarna är kalibrerade på millimetern. Med exakta storlekar kan man minimera bredden på fogarna mellan plattorna. Det gör att väggar och golv får en ännu mer sammanhållen känsla. Det höjer både designnivån och den ombonade känslan. Elegant och varmt i kombination.

I Skandinavien är vår tradition att använda keramiska golv- och väggmaterial främst i våtutrymmen. Stora format lyfter badrum till en högre nivå och gör dem till hemmets pärla. Men stora plattor lyfter alla rum och blir en designmarkör som sticker ut i mängden. Föreställ dig plattor i 120×120 cm i ditt vardagsrum eller kök så förstår du varför stora plattor är så trendiga i världens designmetropoler. Får plattorna dessutom hjälp av golvvärme så kommer lerans ursprungliga mjukhet fram i känslan när man går på golvet.

Elegant och exklusivt – men också naturligt.

Varmt och ombonat – men också tåligt.


Granitkeramik är i det närmaste outslitligt

Tåligheten hos granitkeramik ger en extremt lång livslängd jämfört med andra ytskikt och följer den globala trenden med hållbarhet.

I hemmiljö finns inget tåligare alternativ. Granitkeramik används till och med i de mest utsatta offentliga miljöerna. I kollektionen har vi plattor som är  ”technical porcelain” (teknisk granitkeramik), vilket innebär att de till och med klarar offentliga miljöer med hög belastning. Till exempel flygplatser och shoppingcenter.

Inom Maggiore finns olika typer av granitkeramik. Men det är detaljer som du inte behöver för att göra ett val till hemmiljö. Det klarar alla våra plattor med god marginal. Så du kan lugnt fokusera på att välja mellan mönster och storlekar.

Kombinationen av högsta designnivå och högsta tålighet är oslagbar. Det ger möjlighet att inreda hem att njuta av varje dag och som samtidigt håller över generationer.

Välj det vackra!

Big is beautiful.

Strong is sustainable.


Miljöagenturer AB
Box 126
521 02 Falköping

0515-77 64 90